Η NOVEROOM σας δίνει την δυνατότητα να επιλέξετε έναν απ' τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

1. ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ

Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας με την πιστωτική σας κάρτα. Η διαδικασία εξόφλησης μέσω πιστωτικών καρτών καλύπτεται από τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές ασφάλειας, με κρυπτογράφηση SSL 128 bit, εξασφαλίζοντας ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών. Φροντίζοντας για τη δική σας ασφάλεια, η πληρωμή σας γίνεται μέσω του τραπεζικού περιβάλλοντος της EUROBANK ώστε να είστε απόλυτα βέβαιοι ότι δεν υπάρχει κανένας απολύτως κίνδυνος στη συναλλαγή σας. Το ποσό που αντιστοιχεί στα προϊόντα που αγοράσατε δεσμεύεται προσωρινά, και χρεώνεται τη στιγμή που τα προϊόντα αποστέλλονται στο χώρο σας.

Επιλέγοντας ως μέθοδο πληρωμής ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ - ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ, μεταφέρεστε αυτομάτως στο ασφαλές περιβάλλον της EUROBANK και των συνεργαζόμενων με αυτή συστημάτων ασφάλειας των συναλλαγών με τη συνεργασία των διεθνών οίκων VERISIGN – MICROSOFT – VISA INTERNATIONAL – MASTERCARD.

Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε μέσω της eshop.novebagno.gr διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο, που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994), που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση.

2. ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΑΣ

Μπορείτε να καταθέσετε το τελικό ποσό της παραγγελίας σας στον παρακάτω λογαριασμό τραπεζης της εταιρείας μας και να μας στείλετε, με email στο info@novebagno.gr ή με Fax στο 2394024272, την απόδειξη κατάθεσης στην οποία να αναγράφεται και ο κωδικός της παραγγελίας σας.

Το τελικό ποσό, καθώς επίσης, και ο κωδικός της παραγγελίας σας θα σας αποσταλούν με E-Mail ή Fax με την ολοκλήρωση της παραγγελίας.

Λογαριασμοί Τραπεζών:

EUROBANK
IBAN GR 56.0260.0140.0002.1020.0699.103
0026.0014.21.0200.699.103
NOVEROOM MON.IKE

3. ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΑΓΗ Ή ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΠΙΤΑΓΗ ΣΕ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΟ

Έχετε τη δυνατότητα να παραγγείλετε τα προϊόντα που επιθυμείτε και να πληρώσετε με τηλεφωνική ή απλή ταχυδρομική επιταγή .

Μπορείτε να καταθέσετε το τελικό ποσό της παραγγελίας σας με τηλεφωνική ή ταχυδρομική επιταγή στα παρακάτω στοιχεία της εταιρείας μας και να μας στείλετε, με email στο info@novebagno.gr ή με Fax στο 2394024272, την απόδειξη κατάθεσης στην οποία να αναγράφεται και ο κωδικός της παραγγελίας σας.

Το τελικό ποσό, καθώς επίσης, και ο κωδικός της παραγγελίας σας θα σας αποσταλούν με E-Mail ή Fax με την ολοκλήρωση της παραγγελίας.

Στοιχεία για επιταγή:

NOVEROOM MON IKE
ΑΦΜ 800509377
Διεύθυνση ΛΑΓΚΑΔΑΣ 57200 ΤΘ.108
ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΠΑΡΙΣ

4. ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Έχετε τη δυνατότητα να παραγγείλετε τα προϊόντα που επιθυμείτε και να πληρώσετε την μεταφορική εταιρεία courier κατά την παραλαβή τους στον χώρο σας. Η πληρωμή με τη μέθοδο της αντικαταβολής δεν μπορεί να εφαρμοστεί σε περίπτωση που το βάρος των προϊόντων είναι μεγάλο (αποστολή με συμβατική μεταφορική). Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να γίνει κατάθεση του ποσού σε λογαριασμό της εταιρείας μας και η παραλαβή τους γίνεται από την έδρα του πρακτορείου μεταφορών.

Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα επιθυμιών
Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση.