Αυτή η φαινομενικά μικρή διαφορά ορίζει τη φιλοσοφία σχεδιασμού και παραγωγής της Nove – πρωτοτυπία, σύγχρονο lifestyle, προηγμένη τεχνολογία ενσωματωμένη στο σχεδιασμό. Για πάνω από είκοσι χρόνια η εταιρία έχει “ντύσει” χιλιάδες μπάνια σε κατοικίες και εξοχικά, σε ξενοδοχεία και επαγγελματικούς χώρους με έπιπλα που εμπνεύστηκαν και κατασκεύασαν άνθρωποι πιστοί σ’αυτές τις αξίες.

Υπό την καλλιτεχνική επιμέλεια του διευθύνοντος συμβούλου της Nove, Πάρι Χριστοδούλου, δεκαπέντε αρχιμάστορες και τεχνικοί πειραματίζονται με διαφορετικά υλικά και βαφές για να δώσουν ζωή στα σχέδιά του και στις καινοτόμες ιδέες του προικισμένου βιομηχανικού σχεδιαστή Αλκαίου Χαζαράκη που συνεργάζεται χρόνια με τη Nove.

Το καλά εξοπλισμένο εργοστάσιο στο Λαγκαδά Θεσσαλονίκης λειτουργεί με προδιαγραφές ISO 9001 και στεγάζει μια προηγμένης τεχνολογίας γραμμή παραγωγής, τη μονάδα συσκευασίας και τις διοικητικές υπηρεσίες της εταιρίας. Ανάμεσα στα ξύλα που κυριαρχούν στο χώρο, ο ενημερωμένος επισκέπτης θα διακρίνει στοιχεία που συνθέτουν την επιτυχία της Nove: προϊόντα, υλικά, ανταλλακτικά και χρώματα από τους καλύτερους της Ευρώπης, αρχικά σχεδιάσματα για νέα έπιπλα που περιμένουν να δοκιμαστούν και πειράγματα μεταξύ συναδέλφων που χαίρονται αυτό που κάνουν

Η Nove σήμερα δημιουργεί σειρές επίπλων για παιδιά και εφήβους, κουζίνες, ντουλάπες, βιβλιοθήκες και συνθέσεις επίπλων εσωτερικής κατοικίας.

Επίσης σε συνεργασία με αρχιτέκτονες και διακοσμητές σχεδιάζει και πραγματοποιεί έργα και έπιπλα ειδικών διαστάσεων και προδιαγραφών.

στοιχεία επικοινωνίας:

NOVEROOM ΜΟΝ.ΙΚΕ

ΕΜΠΟΡΙΑ ΕΠΙΠΛΩΝ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ.ΓΚΕΡΕΝΙΑ ΛΑΓΚΑΔΑΣ
ΤΕΡΜΑ ΒΑΣ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ
ΤΚ 57200 ΤΘ 108
ΑΦΜ 800509377
ΔΟΥ ΛΑΓΚΑΔΑ

πιστοποιητικά & διανομή

διαχείριση ποιότητας

Τα προϊόντα της NOVE κατασκευάζονται σύμφωνα με ειδικές προδιαγραφές για αντοχή, και τα υλικά τους φέρουν τις αντίστοιχες σφραγίδες που πιστοποιούν την ποιότητα τους. Έχουν ελεγχθεί και παραδίδονται σε ασφαλείς συσκευασίες, με γραπτή εγγύηση για τη σωστή λειτουργία.

CHENILLE Νέος επιτραπέζιος συνθετικός γρανίτης ανθεκτικός σε γρατσουνιές, οξύ και στις προσκρούσεις, εύκολο να καθαριστεί.

CORIAN Επιτραπέζιο υλικό και λεκάνης κατασκευασμένο από τη Nove.

WOODEN PANELS Κατασκευάζεται από

- αδιάβροχο ξύλο 100% ανακυκλώμενο
- αδιάβροχο πάνελ idropan κλάσης E1

ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΕΙΔΗ

Συμβατό με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα

Η εταιρεία μας σέβεται το περιβάλλον μειώνοντας τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα και την ενεργειακή κατανάλωση.

Η πρώτη ύλη της σειράς είναι ανθυγρής προστασίας οικολογική μοριοσανίδα ανακυκλώσιμων υλικών κατηγορίας Ε1.

Οι συσκευασίες που χρησιμοποιούμε παράγονται από 100% ανακυκλώσιμο χαρτί.

Στην μονάδα παραγωγής λειτουργεί σύστημα ανάκτησης θερμότητας από την λειτουργία αεροσυμπιεστών.
Στη στέγη του κτιρίου λειτουργεί φωτοβολταϊκό σύστημα παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας.

Χρησιμοποιώντας τα προϊόντα μας, βοηθάτε να μειώνουμε διαρκώς το ενεργειακό μας αποτύπωμα συμβάλλοντας στην προστασία του περιβάλλοντος.

περιβάλλον

σεβασμός στο περιβάλλον

αγορά

πού θα βρείτε τα προϊόντα μας

Γεννήθηκε το 1970 στην Θεσ/νικη όπου αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές του, βοήθησε στο μετασχηματισμό και την εξέλιξη της πρωτοπόρας για την εποχή της οικογενειακής επιχείρησης. ΄Ετσι η ΒΕΠ του Αλέξανδρου Χριστοδούλου που είχε αντικείμενο την παραγωγή Αξεσουάρ μπάνιου έμελλε να γίνει η στιβαρή βάση για την νέα εποχή που από 1996 ξεκινά να διαδραματίζει η NOVE S.A, την οποία οραματίζεται ως μια ευέλικτη επιχείρηση μόδας με αντικείμενο το έπιπλο μπάνιου ως προϊόν design υψηλών προδιαγραφών.

Το 2000 σχεδιάζει τολμηρές σειρές με σχήματα, φόρμες και χρώματα που γνωρίζουν μεγάλη επιτυχία όπως η Zephyrus, Ostria, Pegasus, Pacific.

Από το 2003 ντύνει το μπάνιο με μια σειρά προϊόντων το χρόνο. ΄Ετσι δημιουργούνται οι σειρές Arctos, in, glass & oro.

To 2007 έχοντας διανύσει την πρώτη επιτυχημένη δεκαετία τοποθετώντας την NOVE στα καλύτερα καταστήματα, συνεργάζεται με τον βιομηχανικό σχεδιαστή Αλκαίο Χαζαράκη αλλά και με μεγάλα Ευρωπαϊκά εργοστάσια (Catalano, Vitra, Pozzi Ginorri, Laufen & Duravit), από τα οποία προμηθεύεται νιπτήρες γνωστών σχεδιαστών, (Gitterio, Palomba, Stark), τους οποίους επιλέγει για να δώσει στις σειρές Fibra & Porto την πολυτέλεια και την ιδιαιτερότητα που αρμόζει σε προϊόντα υψηλού design.

Το 2008 δημιουργεί την σειρά Open, την πρώτη ολοκληρωμένη σειρά στην Ελλάδα για ιδιαίτερα ξενοδοχειακά μπάνια με βασικές πρώτες ύλες την φαντασία, την γνώση και την εμπειρία που σε συνδυασμό με καινοτόμες λύσεις και πρωτοποριακά υλικά φιλοδοξούν να την καθιερώσουν ως επιλογή των καλύτερων ξενοδοχειακών projects.

Το 2010-11 παρουσιάζει την σειρά GREEN4u, που όπως δηλώνει και η ονομασία της πρωταρχικό μέλημα ήταν να χρησιμοποιηθούν σύγχρονα υλικά με έμφαση στο σεβασμό του περιβάλλοντος σε συνδυασμό με την ανάγκη για οικονομικά σε κόστος προϊόντα αλλά πάντα με έξυπνο και λειτουργικό σχεδιασμό.

Πάρις Χριστοδούλου

σχεδιαστής – γενικός διευθυντής

Aλκαίος Xαζαράκης

βιομηχανικός σχεδιαστής

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1966. Σπούδασε Βιομηχανικό Σχεδιασμό στο Istituto Europeo di Arti Operative στην Perugia της Ιταλίας (1988-1990), και ολοκλήρωσε τις σπουδές του με Master στην DOMUS ACADEMY στο Μιλάνο της Ιταλίας το 1992, (υποτροφία του ΕΟΜΜΕΧ).

Από το 1993 ασχολείται επαγγελματικά με το Design, δημιουργώντας για πολλές ελληνικές εταιρίες. Έχει διδάξει στον ΑΚΤΟ ως καθηγητής Βιομηχανικού Σχεδιασμού (1994-1998).

Μεταξύ άλλων, σχεδίασε και υλοποίησε τα stand των χορηγών για την Ολυμπιάδα ΑΘΗΝΑ 2004 καθώς και τους νέους χώρους εξυπηρέτησης επιβατών στο λιμάνι του Πειραιά (2007-2008).

Το 2007 δημιούργησε το allisidea® creative studio, μαζί με την Λίλα Σιμιτζή.

Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα επιθυμιών
Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση.